TURVERKTØY

Lyst på et gratis og godt turverktøy?

Peakbook.org - et digitalt turfellesskap og turverktøy

Registrer turer og bestigninger, så går de ikke i glemmeboka. Meld deg på topplister og se hvordan du ligger an. Få ut interessant statistikk over dine bestigninger. Planlegg din neste tur. Peakbook er kort og godt et flott verktøy for alle (topp)turinteresserte.

Peakbook-brukerkonto sammen med appen er et veldig nyttig verktøy som gir deg mulighet til å registrere dine turer, bestigninger og andre besøk, samtidig som det er et fullt fungerende navigasjonsapparat med GPS og kart.

På peakbook.org må du velge «Opprett brukerkonto», der skal du lage  deg et brukernavn og passord.

2. Last inn Peakbook-appen på din mobil

ETTER at du har opprettet din Peakbook-konto

3. Logg deg inn i tur-appen

Du skal logge deg inn i tur-appen med ditt Peakbook-brukernavn og passord.

4. Start Peakbook-appen (velg "Opprett tur") når du går på tur

Husk å lagre turen din når turen er ferdig. Når du komer hjem til din PC kan du logge deg inn på din konto på Peakbook.org og se på turen din, skrive fine turrapporter, se hvor langt du  har kommet på en samleliste, du kan følge andre turmennesker på Peakbook, få inspirasjon til flere flotte turer  og mye mer i dette digitale turfellesskapet. Kanskje blir du kjent med turfolk i ditt område?

GSM-konto

Kontooppgradering

Det er to ulike kontotyper på peakbook.org.

  • Vanlig – Standard gratis konto som omfatter all kjernefunksjonaliteten på peakbook.org, inkludert ubegrenset antall turer og toppsamling etter lister.
  • GSMGolden Summits Membership. Dette er navnet på vår fordelskonto som gir deg en rekke ekstrafordeler. Klikk på lenken for å se en tabell med de fleste fordelene.

Grenser finner du på profilsiden din under fanen kontoinformasjon når du er innlogget.

Praktisk oppgradering

Priser for oppgradert konto regnes i credits. En credit koster ca. 57 kr. inkl. mva. GSM-konto koster 1 credit pr. 30-dagers periode. Beløpet kan betales via VIPPS Vippsnr. #111686 – Glittertind Forlag eller bankoverføring til kontonr. 2135.30.36243 (Glittertind Forlag AS). Minste antall er 7 perioder, totalt kr. 399. Merk betalingen med ditt brukernavn. Gi beskjed om at overføringen er gjennomført så blir kontoen din oppgradert med en gang vi mottar meldingen.
Har du oppgradert konto vil du kunne se saldo og transaksjoner under fanen «kontoinnstillinger» på din profilside.

Ny sats fra 01.01.2024.